Wat kost een kaartje voor het Turquoise Festival?

De ticketprijzen van het Turquoise Festival veranderd elk jaar. Kijk voor de meest recente prijzen op onze ticket pagina: Klik hier om tickets te kopen

Wat zijn de openingstijden van het Turquoise Festival?

Het Turquoise Festival is op festivaldagen open van 11:00 tot 23:00 uur. Standhouders kunnen er dagelijks vóór 10:00 uur in- en uit met hun auto’s.

Waar kan ik parkeren als bezoeker?

In alle wijken rondom het Zuiderpark is het betaald parkeren. Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van één van de parkeergarages, om vervolgens verder te lopen naar het Zuiderpark.

Parkeergarages die je kunt gebruiken:

  • Parking Leyweg 2
  • Pakeerplaats Winkelcentrum Leyenburg
  • APCOA PARKING Haga Hospital Leyweg

Voor meer info kijk op Bereikbaarheid

Is er een (bewaakte) fietsenstalling?

Bij de ingang van het Turquoise Festival kun je gratis je (brom)fiets of scooter stallen. Het parkeren van je fiets of scooter in deze stalling is voor eigen risico. De parkeerwachter probeert desondanks natuurlijk wel een oogje in het zeil te houden.

Let wel op dat het verboden is om te rijden met een bromfiets of scooter in het Zuiderpark! Rijd in dit geval tot Anna Polakweg en loop tot de festivalingang met de scooter of bromfiets in je hand. Indien je dit niet doet riskeer je een flinke boete!

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Tijdens het Turquoise Festival kun je bij het personeel terecht voor gevonden voorwerpen, deze vragen dan aan de festivalorganisator of er iets is gevonden.

Mocht het item op dat moment niet gevonden zijn, bel dan tijdens kantooruren naar het Turquoise Festival op nummer: 085-048 1057

Zijn er rolstoelen beschikbaar?

Het Zuiderpark is toegankelijk voor mindervaliden, maar heeft geen rolstoelen beschikbaar / te huur voor rolstoelgebruikers. Daarnaast is het erg lastig om op het grasveld te rijden met een rolstoel, zorg dus ervoor dat u altijd met iemand mee rijdt. 

Waar kan ik informatie vragen tijdens het Turquoise Festival?

Wil je tijdens het Turquoise Festival iets weten over het festival? Vraag het aan een medewerker die rondloopt op het festivalterrein of bij de kaartcontrole. Een medewerker kun je herkennen aan zijn/haar T-shirt of jas met het Turquoise Festival logo.

Mochten de medewerkers niet in staat zijn de vraag te beantwoorden, dan kunnen zij de organisator van het Turquoise Festival even voor je oproepen.

Als de vraag niet direct prioriteit heeft is het natuurlijk ook mogelijk om na het weekend even te bellen of e-mailen.

Mag ik mijn huisdier meenemen naar het Turquoise festival?

Het is niet toegestaan om uw huisdier mee te nemen naar het Turquoise Festival, tenzij:

1.  men beschikt over wagentje met een afsluitbaar gedeelte voor het dier.

2.  het een geleidehond betreft met een zichtbaar tuigje/dekje dragen waarop vermeld staat dat het een geleidehond is.

Voor standhouders is een huisdier bij de kraam houden ten strengste verboden!

Is het Turquoise Festival toegankelijk voor mindervaliden?

Het Zuiderpark is prima bereikbaar voor mindervaliden. Echter kan het rijden met een handmatige rolstoel over het gras moeizaam zijn. Het is daarom aan te raden niet alleen te komen. 

Is er een geldautomaat aanwezig in het Turquoise Festival?

Nee! Er is helaas geen mogelijkheid om contant geld op te nemen. Neem daarom genoeg cash mee. Bij de ingang en in de meeste tenten kun je ook betalen met PIN.

Kan ik pinnen bij de horecapunten en kassa’s?

Bij de ingang en in de meeste tenten kun je betalen met PIN. Echter kan het zijn dat sommige tenten geen PIN mogelijkheid hebben. Zorg er dus voor dat je ook voldoende contant meeneemt!

Waar kan ik roken op het festivalterrein?

Binnen de verkooptenten en op het kinderspeelplaats is het verboden te roken. Buiten deze mag er op het festivalterrein gerookt worden.

Zijn er (mindervaliden) toiletten aanwezig?

Op het festivalterrein zijn meerdere toiletgroepen aanwezig, allen ook voorzien van een mindervaliden toilet.

Is er een EHBO dienst aanwezig?

Het Turquoise Festival beschikt over een EHBO-kamer en een EHBO-team die tijdens het festival aanwezig is. Bij noodgevallen ben je dus altijd in goede handen!