Voor advertenties en sponsoring vul aub het onderstaande formulier in.

Tot op heden worden sociale activiteiten ondersteund door onze gewaardeerde zakenmensen over de hele wereld. De activiteiten die worden uitgevoerd voor onze samenleving zijn van groot belang voor onze toekomstige generaties.

Sponsors zijn één van de belangrijkste inkomsten om de kwaliteit van een festival hoog te houden. Als Turquoise / Haags Turks Festival familie bieden we onze gewaardeerde zakenmensen diensten op specifieke gebieden voor de promotie van hun bedrijven en dragen bij aan uw merkwaarde door uw bedrijf voor te stellen aan duizenden bezoekers. Ons werk draagt bij aan de commerciële belangen van onze sponsors d.m.v.: sociale media, posters, flyers, grote banners op het festivalterrein en veel meer. Dankzij onze deskundige mediateam zijn wij continue bezig met het verbeteren van onze mediadiensten om ons festival beter te laten kwalificeren.

De zakenmensen die ons festival willen sponsoren, kunnen contact opnemen via de formulier hiernaast. Neem voor meer informatie over sponsoring contact op via onze contactpagina. Dankzij uw financiële steun zal ons festival groeien en op betere plaatsen komen. Wij zijn ervan overtuigd dat we zonder de zakenmannen geen meter vooruit kunnen.