Het gebruik van alcohol, alcoholische dranken of drugs in en rond het festivalterrein is ten strengste verboden. Bij betrappen zal de politie worden ingeschakeld.

Bezoekers die het festivalterrein betreden gaan akkoord dat fotografen hen kunnen fotograferen, video's kunnen maken en kunnen publiceren.

Het festivalmanagement is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw persoonlijke bezittingen tijdens het festival.

Het is niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen op het festivalterrein.In en rond de festivalpoort is het verboden om flyers, brochures of promotiemateriaal te verspreiden.

Festivalbeveiliging behoudt zich het recht voor om mensen die niet geschikt worden bevonden te weigeren.

Kinderen jonger dan 12 jaar mogen het festivalterrein alleen betreden onder toezicht van een volwassene.

Dieren mogen het festivalterrein niet betreden. Hulphonden zijn uitgezonderd.


Het gebruik van scheldwoorden en ongepast gedrag zijn niet toegestaan in het festivalterrein.

Bezoekers van het festival dienen akkoord te gaan met een eventuele fouillering bij de ingang.


Het is ten strengste verboden om slag-, stoot- en vuurwapens te dragen. Laat alle objecten die als wapens kunnen worden gezien thuis.

De stempel en het ticket voor het festival moeten tijdens het evenement bij je zijn. Bij een eventueel verlies zal er geen nieuwe worden uitgegeven.

Het is verboden om commerciële activiteiten in en rond het festivalterrein uit te voeren zonder toestemming van het festivalmanagement.