Bereikbaarheid

LET OP: ÉÉN INGANG!!!

Wegens beperkte parkeermogelijkheden rondom het Zuiderpark wordt het u aangeraden om te reizen met het openbaar vervoer.

Met de trein
Het Turquoise Festival is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Hollands Spoor kun je verder reizen met de HTM naar het Zuiderpark met tram 9 richting Vrederust, tram 16 richting Wateringen en Bus 26 richting Zuiderpark.

Met de bus
Vanaf de achterzijde van station Den Haag Holland Spoor, aan de Lage Waldorpstraat, vertrekt bus 26 richting het Zuiderpark. Vanaf het centrum van Den Haag vertrekt bus 25 ook naar het Zuiderpark.

Met de tram
Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor vertrekt Tram 9 (Vrederust) en Tram 16 (Wateringen) richting het Zuiderpark.

Met de auto
In alle wijken rondom het Zuiderpark is het betaald parkeren. Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van één van de vele parkeergelegenheden zoals op de foto is gemarkeerd, om vervolgens verder te lopen naar het Zuiderpark.

Parkeergarages die je kunt gebruiken met de looptijd:

  • Meester P. Droogleever Fortuynweg (10min) (Let op! Beperkte parkeerplaatsen)
  • Parking Leyweg 2 (15min)
  • Parking Nieuwersluisstraat 34 (15min) (Let op! Beperkte parkeerplaatsen)
  • Parking Leyweg 1 (20min)
  • APCOA PARKING Haga Hospital (20min)

Klik op de foto om het te vergroten​

m2 terrein
-1 +
Stands
-1 +
Bezoekers
-1 +
Live concerts
-1 +

Huisregels

Het gebruik van Alcohol, alcoholische dranken, lachgas of drugs in en rond het festivalterrein is ten strengste verboden. Bij aanwezigheid zal het toegang tot het festivalterrein onherroepelijk worden ontzegt.

Bezoekers die het festivalterrein betreden gaan akkoord dat fotografen hen kunnen fotograferen, video's kunnen maken en kunnen publiceren.

Het festivalmanagement is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw persoonlijke bezittingen tijdens het festival.

Het is niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen op het festivalterrein.In en rond de festivalpoort is het verboden om flyers, brochures of promotiemateriaal te verspreiden.

Festivalbeveiliging behoudt zich het recht voor om mensen die niet geschikt worden bevonden te weigeren.

Kinderen jonger dan 12 jaar mogen het festivalterrein alleen betreden onder toezicht van een volwassene.

Dieren mogen het festivalterrein niet betreden. Hulphonden zijn uitgezonderd.


Het gebruik van scheldwoorden en ongepast gedrag zijn niet toegestaan in het festivalterrein.

Bezoekers van het festival dienen akkoord te gaan met een eventuele fouillering bij de ingang.


Het is ten strengste verboden om slag-, stoot- en vuurwapens te dragen. Laat alle objecten die als wapens kunnen worden gezien thuis.

De stempel en het ticket voor het festival moeten tijdens het evenement bij je zijn. Bij een eventueel verlies zal er geen nieuwe worden uitgegeven.

Het is verboden om commerciële activiteiten in en rond het festivalterrein uit te voeren zonder toestemming van het festivalmanagement.