ooievaar-graphic

Geniet van 50% Korting met je Ooievaarspas op het Turquoise Festival 2024!

Het Turquoise Festival 2024, geprezen als een van de grootste Turkse festivals van Europa, staat weer voor de deur! We zijn verheugd om jullie te laten weten dat dit jaar houders van de Ooievaarspas kunnen profiteren van een exclusieve korting van 50% op de toegangsprijzen.

Het Turquoise Festival is een viering van de rijke Turkse cultuur, met een overvloed aan muziek, heerlijk eten, boeiende kunst en nog veel meer. Van traditionele muziekoptredens tot bruisende dansvoorstellingen, van ambachtelijke markten tot verrukkelijke gerechten, het festival belooft een zintuiglijke ervaring te worden die je niet snel zult vergeten.

Hieronder vind je de speciale tarieven voor Ooievaarspas houders:

DAGTICKETS:

  • Regulier: €10,-
  • Kind: €2,-

3-DAAGSE TICKETS:

  • Regulier: €25,-
  • Kind: €5,-

Mis deze unieke kans niet om het Turkse erfgoed te ontdekken en te vieren te midden van een levendige en gastvrije gemeenschap. Kom en laat je onderdompelen in de betoverende wereld van het Turquoise Festival 2024!

Belangrijk om te weten: Ooievaarspashouders kunnen hun tickets alleen aan de deur kopen en niet online! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op het Turquoise Festival 2024!

logo rond-02